Drama.... Dream .... Difference

Football Academy Noah heeft als doel minder bedeelde kinderen in Zuid Afrika de mogelijkheid te geven om het spel voetbal te spelen . In deze arme gemeenschappen hebben de kinderen nu niet de mogelijkheid om dit te doen. Moeilijk voor te stellen in onze denkwereld , maar realiteit. Het FAN project gaat ervoor zorgen dat de uitrusting en de nodige zaken als ballen en voetbaldoeltjes kunnen hebben. Ook gaant de nodige coaching voorzien worden zodoende die de jongeren ook life skills worden bijgebracht. Voor talent gaan we op termijn specifieke begeleiding voorzien.

In een eerst stap gaan we samenwerken met 22 scholen in de KwamSane regio (Kwazulu Natal) om alzo rond de 2500 jongens en meisjes te bereiken van 14 jaar en jonger. Deze plattelandsregio geldt als de tweede armste van Zuid Afrika. Het is wel een uitzonderlijk mooie streek niet ver van de Indische oceaan en vlak gelegen tegen de mooiste wildparken van Zuid Afrika.

Om het project ter plekke mogelijk te maken en dagdagelijks op te volgen werken we samen met de organisatie Dreamfields (www.dreamfieldsproject.org ) dewelke al 8 jaar actief is Zuid Afrika als erkende charity. Momenteel zijn alle scholen geselecteerd en kunnen starten. Op 30 juli 2016 wordt er een groot dreamevent georganiseerd waarbij alle scholen samenkomen om FAN officieel boven het doopvont te houden. Wij als familie, zullen daar ook zeker aanwezig zijn. De smile op het gezicht van deze kinderen is goud waard. Noah’s droom wordt alzo toch waargemaakt  .........

 

 

Met dank aan deze bedrijven die dit project ondersteunen.

 

De lach die je terugkrijgt is goud waard !

 

Wondermooie natuur inSt Lucia Bay.

 

Klaar voor FAN

 

Noah in Zuid Afrika met zijn lievelingsdier

 

22 scholen zijn er klaar voor

 

Wildlife in de wildparken is indrukwekkend.