post-image

FAN Predictor League

Graag wil ik je een initiatief voorstellen dat mijn UK Belron collega’s (Peter, Jamie en Mark) opzetten om fondsen te verzamelen voor Football Academy Noah. Aangezien het FAN voetbaltornooi in Belgie en de UK door corona dit jaar niet konden worden georganiseerd, zijn er uiteraard veel minder fondsen verzameld om de FAN kinderen in Zuid Afrika te ondersteunen. Daarom willen we op een innovatieve manier voor wat fun zorgen en tegelijkertijd wat centjes verzamelen door het opzetten van een prediction league (voorspellen van voetbaluitslagen) rondom de Engelse Premier League.

Lees meer
post-image

Voedselbedeling FAN

Corona heeft al lelijk huisgehouden in Europa, maar het virus slaat jammer genoeg ook hard toe in de Mtubatuba regio in Zuid Afrika waar FAN actief is. Mtubatuba is één van de armste regio’s in Zuid-Afrika en gezinnen worden hier dubbel zo hard geraakt door de COVID-19 maatregelen. Alle scholen zijn gesloten en alle FAN sportactiviteiten zijn reeds enkele maanden stopgezet. Het grootste probleem is momenteel voedsel, een groot aantal families hebben het bijzonder moeilijk om in Corona tijden voldoende voedsel te voorzien voor hun kinderen.

Lees meer
post-image

Uitnodiging winetasting 2020

Football Academy Noah wenst u uit te nodigen op haar winetasting op zondag 6 december 2020. Voor de tweede maal zal u Zuid-Afrikaanse wijnen kunnen proeven in de Jack-Op in Werchter. Op deze locatie is er bovendien de mogelijkheid om het belevingscentrum Rock Werchter X te bezoeken. Tussen de proefsessies door kan u hapjes bestellen en uw favoriete wijnen aanduiden. Na de tasting kan u ze meteen aankopen en mee naar huis nemen.

Lees meer
post-image

FAN Tornooi 2020 geannuleerd

De huidige situatie inzake COVID-19 heeft ook FAN genoodzaakt om van de gezondheid van de spelers, trainers, toeschouwers en sympathisanten een prioriteit te maken. Daardoor hebben we met spijt in het hart beslist om het FAN-tornooi van dit jaar te annuleren. We hopen jullie allen graag gezond en wel terug te zien op ons volgende FAN-tornooi in mei 2021! Take care, keep your distance and stay home! Een veelbelovende editie zou het geworden zijn, daar zijn we zeker van.

Lees meer
post-image

FAN Loop 2018

“5, 4, 3, 2, 1, START!” klinkt luidkeels uit de mond van Jentel van Rijn, een ambitieuze jonge kerel en een vriend van Noah. Met een stevig tempo neemt Jentel de kop van de groep lopers doorheen de straten van Perk en omstreken. Wat begon als een idee om geld in te zamelen voor Football Academy Noah door een recreatieve loop te organiseren, mondde uit in een heus event met een zomerbar, springkasteel en muzikale optredens.

Lees meer
post-image

FAN Dreamevent 2018

De legerbasis van …, 3 speelklare voetbalveldjes en ontelbare busjes met voetbalteams. Op … augustus werd op deze locatie het jaarlijkse FAN-Dreamevent georganiseerd. 22 scholen gaven het beste van hunzelf in een heuse competitie voor jongens en meisjes. De dag begon met een dankbetuiging aan FAN, elke school toont met fierheid zijn zelfgemaakte spandoek met kleuren en dankwoorden in overvloed. Alle teams trekken hun uitrusting aan. Dankzij Football Academy Noah, hebben ze elk een broekje, shirt en kousen in dezelfde kleur.

Lees meer
post-image

Warmste Week 2017

“De week voor kerst wordt ook dit jaar de warmste week” is een slagzin die we ondertussen gewoon zijn om te horen tijdens de kerstperiode. De Warmste Week van Music for Life wordt elke jaar georganiseerd door Studio Brussel en is broodnodig voor vele goede doelen in België. Ook FAN is één van deze goede doelen en apprecieert elk jaar opnieuw de inzet van alle mensen die dit initiatief steunen. Bovendien is het hartverwarmend om te zien hoe er tal van acties ten voordele van FAN worden georganiseerd.

Lees meer
post-image

FAN Kamp 2017

“Een winnaar is een dromer die nooit opgeeft”. Een quote die weerspiegelt waar Football Academy Noah naar streeft. En dan hebben we het niet zo zeer over winnaars in het door ons zo gegeerde spel, voetbal, maar dan hebben we het over winnaars in het leven, in het omgaan met leeftijdsgenoten, in het verbeteren van de eigen levenskwaliteit, in het opbouwen van noodzakelijke kennis, … Met voetbal kan zoveel meer bereikt worden, dan spelvreugde alleen en daar willen we voor zorgen bij zoveel mogelijk Zuid-Afrikaanse kinderen.

Lees meer