FAN Loop 2018

blog-image
“5, 4, 3, 2, 1, START!” klinkt luidkeels uit de mond van Jentel van Rijn, een ambitieuze jonge kerel en een vriend van Noah. Met een stevig tempo neemt Jentel de kop van de groep lopers doorheen de straten van Perk en omstreken. Wat begon als een idee om geld in te zamelen voor Football Academy Noah door een recreatieve loop te organiseren, mondde uit in een heus event met een zomerbar, springkasteel en muzikale optredens. Hier vind je een verslag van deze geweldige avond.

Omstreeks 18u30 begonnen ze eraan. Of je nu 5km wou lopen of 10km aankon, voor ieders wat wils. Ook voor zij die liever wandelden. De voetbalterreinen van KFC Perk vormden start en finish en tussenbeide kon de loper zich zowel uitleven op het straat tussen de lokale bewoners, als op de veldweg tussen de bomen. Maar liefst 100 lopers liepen het parcours af en dat prijsde de organisatoren gelukkig:

Wat een top editie, nogmaals bedankt iedereen om er allemaal te zijn! - Jentel van Rijn

Tijdens de loop werden de meer dan 250 gasten op het evenement getrakteerd op dat wat je van de zomer verlangt: gezelligheid onder een zomerse hemel, chillen met maten, eten en drinken naar ieders wil en een overweldigende live performance. En dat allemaal voor het goede doel! Ook de kinderhanden werden gevuld en zoals in de volksmond gezegd, was die klus snel geklaard. Een springkasteel en een voetbalterrein is daarvoor meer dan genoeg.

Wat de volwassenen betreft, vlogen de GT’s (Gin Tonics voor zij die het jargon bijster zijn) vlot over de toog. Een welgemeende dankuwel aan de bezoekers die er niet verslaafd aan zijn, maar het enkel nodig hebben. Het heeft FAN aardig wat geld opgebracht, merci! Om de maag hierop te kunnen voorbereiden, werd er een eetstand voorzien met Argentijnse worst. ‘M by Minckles’ verzorgde deze stand, waarvoor dank!

Magen gevuld en glazen vol? Tijd voor een streep muziek! En niet zomaar een streep, BARDOS en RUTGER speelden de pannen van het dak en daar kan de organisatie bijzonder fier op zijn. Een optreden als deze bracht het evenement op een hoger niveau!

Een uurtje later zijn bijna alle deelnemers over de eindstreep gesprint (lees: gestrompeld) onder luide aanmoedigingen van reeds aangekomen deelnemers en Jentel. Het feest kan nu echt losbarsten. Luca, de jongere broer van Noah die een DJ carrière ambieert onder de artiestennaam DJ ZULUCA, jaagt enkele vette beats door de boxen. Samen met SHOOSHTRIO en REF RONDO zorgen ze de hele avond voor een muzikale sfeer. En door de verdwijnende avondzon, komt de sfeerverlichting er des te beter uit.

Na een avond vol sport, plezier en vooral voldoening kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie. Football Academy Noah wil de organisatoren hartelijk bedanken voor hun inzet en toewijding. Hierdoor heeft de organisatie van de FAN Loop het ongelooflijke bedrag van €2375,75 kunnen overhandigen aan FAN. We kunnen jullie niet genoeg bedanken hiervoor, danku danku danku!