FAN Predictor League

blog-image
Graag wil ik je een initiatief voorstellen dat mijn UK Belron collega’s (Peter, Jamie en Mark) opzetten om fondsen te verzamelen voor Football Academy Noah. Aangezien het FAN voetbaltornooi in Belgie en de UK door corona dit jaar niet konden worden georganiseerd, zijn er uiteraard veel minder fondsen verzameld om de FAN kinderen in Zuid Afrika te ondersteunen. Daarom willen we op een innovatieve manier voor wat fun zorgen en tegelijkertijd wat centjes verzamelen door het opzetten van een prediction league (voorspellen van voetbaluitslagen) rondom de Engelse Premier League. Dit is fun en een mooie challenge tussen collega’s, vrienden en familie.

Hoe meer deelnemers, hoe beter voor FAN. Als 400 mensen deelnemen, kunnen we 8000 pond (8900 euro) verzamelen. Dit bedrag helpt 400 kinderen voor een gans jaar in Mtubatuba - LET’S DO IT!

Hoe werkt het:

  1. Maak een donatie van 20 pond (22 euro) via deze link. Dit is je inschrijving voor de prediction league. Als je enkel wil doneren en niet spelen, ook ok natuurlijk.
  2. Stuur een email naar info@footballacademynoah.be waarin je bevestigt dat je gedoneerd hebt en je naam. Nadien krijg je alle instructies doorgestuurd om mee te spelen op de Predict Addict website.
  3. Elke week zul je de uitslagen voorspellen van de wedstrijden in de Premier League. Hiervoor krijg je wekelijks een herinnering!
  4. Er is een uitslagenbord beschikbaar zodat je steeds je positie kunt checken!
  5. 10% van het verzamelde geld komt in een prijzenpot voor de 1st, 2de en 3de plaats op het einde van het seizoen. Ook zijn er enkele ludieke prijzen te winnen.

Ik hoop dat je zal deelnemen. Je kan deze uitnodiging versturen naar zoveel mogelijk mensen (er is geen limiet). Hoe meer spelers, hoe beter!!!!

Alvast bedankt voor je donatie en deelname - je maakt een verschil!

Johan