Warmste Week 2017

blog-image
“De week voor kerst wordt ook dit jaar de warmste week” is een slagzin die we ondertussen gewoon zijn om te horen tijdens de kerstperiode. De Warmste Week van Music for Life wordt elke jaar georganiseerd door Studio Brussel en is broodnodig voor vele goede doelen in België. Ook FAN is één van deze goede doelen en apprecieert elk jaar opnieuw de inzet van alle mensen die dit initiatief steunen. Bovendien is het hartverwarmend om te zien hoe er tal van acties ten voordele van FAN worden georganiseerd. Een greep uit deze overweldigende verzameling acties…

Joel Vertommen is een vriend van de oprichter van FAN en is professioneel actief in de kapperswereld. In samenwerking met Joico heeft hij Kapsalon for life op poten gezet. Een hele dag verwennerij voor het goede doel, wat een idee, niet? Bezoekers konden hun haren laten knippen, taart eten, cava drinken of gewoon meehelpen achter de schermen. Zij hebben hunzelf overtroffen en … ingezameld. Er zijn geen woorden genoeg om jullie hiervoor te bedanken. Jullie zijn allemaal geweldig!

Jakob is een scheidsrechter in het provinciale voetbal en sloeg de handen in elkaar met Nathan Verboomen, scheidsrechter uit 1A, om Referee for Life te organiseren. Nathan gaf les aan Noah in Don Bosco en was meteen te vinden voor het initiatief. Tijdens één weekend hebben scheidsrechters massaal hun hart voor voetbal ingezet voor het goede doel en hun vergoeding gedoneerd aan Referee for Life. Van 1A, tot 4de provinciale, tot de jeugdafdelingen, de hele scheidsrechterwereld heeft zijn goed hart laten zien. Een hartverwarmende dankuwel aan alle scheidsrechters die Referee for Life hebben gesteund. Jullie hebben het fenomenale bedrag van €2464 opgehaald, merci!

De prijs voor de moed en opoffering gaat echter naar Arthur, Manó, Tom, Kamiel en Nante. Een groep vrienden die elk jaar stapt voor het goede doel. Dit jaar wilden ze dat voor Football Academy Noah doen, waarvoor we hen zeer dankbaar zijn. Ze hebben samen maar liefst 64km gewandeld naar Provenciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Een ongelooflijke prestatie, proficiat jongens!